Het Atelier BINNENHUISARCHITECTUUR van het IKO blogt...!!

Graag willen we jullie op de hoogte houden van wat er in ons atelier zoal beweegt.
Hopelijk wordt dit voor ieder van ons een bron van inspiratie en tegelijk een onuitputtelijk medium om informatie uit te wisselen.




donderdag 23 september 2010

Houten vloer

Di Legno® vereeuwigt parketvloer
Spelen met vormen, licht en kleuren geeft aan een ruimte zijn eigen karakter. De vloer krijgt hierin een steeds prominentere rol. Di Legno geeft nieuwe eiken planken dankzij een unieke behandelingstechniek de uitstraling van een 150 jaar oude parketvloer, maar met behoud van alle technische voordelen van een nieuwe vloer.
Pionier in zijn domein en met respect voor de natuur, heeft Di Legno consequent gekozen voor een natuurlijk procédé. Di Legno werkt uitsluitend met Europees en vooral Frans eikenhout. De vloeren worden volledig in België geproduceerd en vervolgens wereldwijd geëxporteerd.
Van private interieurs tot grote designhotels wordt elke vloer specifiek per project gemaakt. Voor een harmonisch geheel kunnen maatwerk, trappen en randafwerking perfect worden afgestemd op het parket, volledig naar de smaak en de noden van ons cliënteel; zo is Di Legno mede bepalend in de kleurzetting en sfeervorming van het interieur.


http://www.dilegno.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten